Skip to content

Niejsberich

Roland_just fire

Justfire sponsor Top 33 Bliërick & Tegele

Zondaag 8 november woort tiédes de ‘Aaftrap van De 3-kes radio’ bekindgemak det JustFire Nederland BV de kommende 3 jaor de Top 33 van Tegele en Blierick ondersteunt. 

Op zaoterdaag 23 jannewari zend De 3-kes veur de 3e kier de Top 33 van Blierick oét, en ein waek later de Top 33 van Tegele. In dees live radio-oétzending waere de 33 nummers gedreijd wao ’t meis op gestump is. 

De edities van 2021, 2022 en 2023 waere dus mei meugelik gemak door Justfire. Dees samewerking woort door directeur van JustFire, Roland Truijens zelf bekindgemak. 

Justfire/Justcooling is ein bedrief det zich de letste jaore op ’t gebied van haarden, pelletkachels en airco’s haet gemanifesteerd. Vanoét eur vestigingen in Tegele en Beek hebbe zeej inmiddels vuul woeninge in Limburg en zelfs wiéd dao boéte veurzeen van ’t juuste binne-klimaat. 

Al inkele jaore waas Justfire as VL betrokke beej De 3-kes en deese band wuurt noow geïntensiveerd door de Top 33 financieel te ondersteune. De 3-kes is bliej met dees samewerking en haop same met JustFire de kommende jaore de Vastelaovend op ein juuste joeks-temperatuur in de woenkamers van Groët-Venlo te bringe.

Mier informasie www.justfire.nl.

 

Ander niejs

De 3-kes radio weer online
Leefhebbers van Groët-Venlose Vastelaovesmeziék kinne
Bis dich ‘nne Joeks-Spotter?
Weej zeuke veur ’t seizoen